За нас

ЕС ТИ ИМПЕКС ЕООД – Пловдив е търговска фирма, чиято основна дейност е осъществяване на ди­рек­тен, регулярен внос и търговия с богата гама от арматура и фитинги предимно от неръждаема стоманa 304L и 316L (неръждаеми колена, неръждаеми тройници, неръждаеми фланци, неръждаеми кранове, неръждаеми концентрични намалители, шевни и безшевни неръждаеми тръби, неръждаеми муфи, неръждаеми холендри, неръждаеми нипели, възвратни клапи, клапи “Бътерфлай”, пневматични и електрически задвижки, гумени компенсатори), както и гума и гумени гарнитури, електроди (Авеста, Бьолер), предпазни вентили и други видове индустриални консумативи).

За да сте разгледате нашите продукти и за да следите актуални новини, моля посетете нашата фейсбук страница: тук.

Разполагаме със складови наличности от различните видове и размери на представяните продукти, с което се стремим своевременно да отговаряме на нуждите на нашите клиенти. Ако не разполагаме с даден продукт на склад, имаме възможност да го внесем в рамките на 5-7 работни дни от нашите доставчици в Австрия, Германия, Холандия, Дания, Франция, Италия, Финландия, Гърция, Чехия, Полша, Испания, Турция и т.н.

Нашите служители са опитни и компетентни при оказване на необходимите технически консултации. Те са способни да предложат най-подходящите решения съобразно индивидуалните изисквания на клиента.

На всички наши настоящи и бъдещи партньори пожелаваме успех и добри резултати от съвместната ни дейност!